Пропускане към основното съдържание

нема мощен компутар

Здравей, Дневник!
Изгоре ми компутаро и сегане мога да редактирам видеото което правя. Без редакция не мога да го съчленя и да  го направя да го подредя и или изрежа лошите кадри, абе не си е работа. На телефона не мога да го правя колкото и да е смърт... Може да  се каже че е прекалено слаб за това! Лаптопа който имам става само за писане на текст и евентиално гледане на снимки,редакция и четене на документи, в краен случай гледане на видео ама с цената на голямо бучене на вентилатора с цел охлаждане на 1000 мегахерцовия едноядрен процесор с всичките 512 мегабайта рам и 32 мегабаитовата вградена видеокарта.... Видео с висока резолюция... Забрави с лан 10/100 мегабита направо цепи мрака на 260 пиксела май.... по добре върви на телефона с уай фай!
Ако реша да кача видео като предишното го правя през телефона и после пак през него се пробвам да го редактрам.... сложна работа.... от сервиза казаха, че е възможно да ми подменят гаранционно дъното от вносителя или ще го отремонтират и ще си го получа до четвърти май!
 Сега се замислям, че въобще нямам разервен вариянт за редакция на видеосъдържание като ми се скапе настолката и започвам да се замислям че един свестен лаптоп ще ми дойде добре за резервна работна машина.... Този от който в момента пиша е произведен 2004 година и е с оригиналния си Екс-Пи професионални прозорци, дефакто е на 12 години и е с над 8 профилактики, а се ползвал само за офис работа! Да де за това е създаден.
 Почвам да се оглеждам за заместник на настолката щото така направо ми се спира тока като не мога да се забавлявам правейки видео!!!
 До скоро,Дневник!!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Casio G shock GA B2100

Влог пореден и сметката

Влог пореден 04 04 2023