Пропускане към основното съдържание

Работата краси....

Здравей, Дневник! Да бе Седмичник както и там да си!
Как да не се радвам на единствения си почивен ден през тази седмица! Много работно прегърбен ще стана от толкова красота!!
Радвам му се, и още как направо изкрейзих днес... преди шест дневната следваща седмица. То не беше чистене, пране, пазаруване. Ходене до родителите защото нали не бях ходил отдавна, пазаруване за тях, обяаняване как работи взетото защото е модерна технология до настроиването му до включи го и то тръгва!!! Забравих и срещи с приятели нали да се видим щото от ежедневието си забравим физиомутрите. В крайна сметка днес направо ми е много спокойно и ненатоварено. ДА БЕ!!!!!
 Отделно от всичко продължавам да търся компоненти за новия проект колело, който може би ще е последния двугумен, следващия ще е триколесен легнал велосипед. И така нещо не ми се пише може би от това че съм си почивал цял ден обикаляики или шетайки в пещерата в която живея! Все повече мотори виждам по улиците и това ме кара да почна отново да стягам скутера си за да подкарвам паралелно с колелото!!! Офффффф!!!! Защо ли нямам късмет да  ударя една голяма печалба от тото, лото или там игра на късмета и да мога да си направя работилница за проектите, както и за ремонти на течно горивни и газогоривни коли, мотоциклети и електрически такива!!! Както и някой експериментчета с реактивни двигатели.. Мухахахха с достигане на свръхзвуков бум!!!!
Май стига за днес... то няма и за какво друго да пиша работа дома и обратно!
Хайде до следващия път, Дневник!!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Casio G shock GA B2100

Влог пореден и сметката

За застраховка гражданска отговорност